Capello: Jeg taler engelsk om en måned

Fabio Capello blev mandag præsenteret som engelsk landstræner, og italieneren lovede straks at ville lære det engelske sprog på en måned.

Fabio Capello skal på skolebænken. Det må man i hvert fald formode, efter at den 61-årige italiener mandag frejdigt erklærede, at han om en måned har lært sproget i sit 'nye' land, England.

- Jeg er overbevist om, at jeg taler engelsk, når jeg møder spillerne om en måned før venskabskampen mod Schweiz den 6. februar, sagde den nyudnævnte engelske landstræner - på italiensk - under et velbesøgt pressemøde i London.

Her blev manden med tilnavnet 'Don Fabio' præsenteret som redningsmanden for det skrantende engelske landshold, som Capello skal forsøge at genrejse til tidligere tiders storhed.

En sådan opgave vil virke uoverkommelig for mange, men Fabio Capello er ifølge det engelske fodboldforbund, FA, manden, der kan magte opgaven.

- Han er taktisk dreven, hvilket resultaterne viser. En vinder med stort V. Vi ved, at vi skylder de engelske fans noget, og vi tror, at Fabio Capello er manden, der kan genoprette vores stolthed, sagde FA's generaldirektør Brian Barwick.

/ritzau/