Capello godkendt som landstræner

Italieneren Fabio Capello skal fremover stå i spidsen for det engelske landshold. Det engelske fodboldforbund har torsdag valgt at pege på den 61-årige træner.

Det engelske fodboldforbund har torsdag valgt at pege på 61-årige Fabio Capello som træner for det engelske landshold. Fold sammen
Læs mere
Foto: Scanpix

Det bliver med al sandsynlighed den rutinerede italienske træner Fabio Capello, der fremover skal stå i spidsen for Beckham, Owen og de andre stjerner på det engelske landshold.

Det engelske fodboldforbund (FA) oplyser torsdag aften på sin hjemmeside, at man har valgt at pege på Capello som træner, men stadig mangler at færddigøre de endelige forhandlinger mellem de to parter.

»Fodboldforbundets bestyrelse har i dag (torsdag,red.) godkendt Capellos ansættelse som engelsk landstræner på betingelse af en succesfuld udgang på de sidste kontraktforhandlinger. Disse vil fortsætte i morgen (fredag, red.),« siger FA-talsmanden Adrian Bevington.

At det engelske fodboldforbund har valgt at pege på Capello kommer ikke som nogen overraskelse, da den 61-årige italiener i forvejen har været et af de hotteste navne, efter den tidligere Chelsea-træner Jose Mourinho tidligere på ugen afviste, at han ville være landstræner.

/ritzau/