Camilla Pedersen fortsat i kritisk tilstand

Den danske europamester i triatlon Camilla Pedersen ligger forsat i kunstigt koma på Odense Universitetshospital efter et slemt cykelstyrt i forbindelse med en træning onsdag.

Lægerne havde håbet på, at triatleten muligvis kunne vækkes fra hendes koma i løbet af weekenden. Det er nu helt droppet. Camilla Pedersens tilstand har ikke ændret sig, og derfor forbliver hun i kunstigt koma.

- Det ser ikke umiddelbart ud til, at det er nærtstående, at Camilla vækkes fra koma. Hun er stadig i en stabil, men kritisk tilstand, siger landstræneren Michael Krüger lørdag til BT.

Hvornår Camilla Pedersen kan vækkes, tør landstræneren ikke spå om.

- Det tør lægerne ikke sige noget om i øjeblikket. Det afhænger af tilstanden, og så længe den er kritisk, så bliver hun ikke vækket fra sin koma, siger han.

Tilbage i begyndelsen af juli oplevede Camilla Pedersen karrierens største stjernestund, da hun vandt EM på Ironman-distancen i Frankfurt i en ny dansk rekord. Hun kom som den første danske kvinde nogensinde under ni timer for de 3,8 km svømning, 180 km cykling og 42 kilometer løb