Bye bye Berglund

Fredrik Berglund er fortid i FC København. Berlingske Tidende erfarer, at angriberen har skrevet kontrakt med Elfsborg.

Foto: Jeppe Michael Jensen Fold sammen
Læs mere

Solen bragte fra en skyfri himmel, da spillerne fra FC København i går løb ud på træningsbanen. Holdet har henlagt en del af opstartsfasen til den nye sæson i Superligaen til formidable forhold i Loipersdorf i det sydlige Østrig. Her er regn og danske sommerkulde skiftet ud med sol fra en skyfri himmel.

Men på trods af, at truppens to nye ansigter, Morten Nordstrand og Rasmus Würtz deltog i deres blot anden træning med holdet, var det ikke en komplet trup Ståle Solbakken kunne råde over til dagens træning.

Den svenske angriber Fredrik Berglund manglende nemlig. Og ifølge Berlingske Tidendes oplysninger skal holdkammeraterne fra FC København ikke regne med at se Berglund igen lige foreløbing.

I stedet for at træne med holdkammeraterne brugte Berglund ifølge Berlinske Tidendes oplysninger i går på at rejse fra Østrig til hjemlandet Sverige, hvor Elfsborg skulle være meget interesseret i at skrive kontrakt med den tidligere Esbjerg-angriber.

Fredrik Berglund har siden bekræftet oplysningerne over for Ritzau.

- Det er rigtigt, at jeg skifter til Elfsborg. Jeg har underskrevet en fireårig kontrakt, siger han.

Fredrik Berglund nåede kun at spille i FC København en enkelt sæson. Svenskeren kom til klubben i sommerpausen sidste år, men efterhånden har den hurtigløbende svensker se sig overhalet af en del andre spillere til de to pladser i front på FCK-mandskabet.