BSV-spiller i hårdt angreb på klubben

BSV-træner Peter Bredsdorff-Larsen Fold sammen
Læs mere

Theis Baagøe giver BSV-træner og fysioterapeut skylden for, at han fik sin anden korsbåndsskade sidste sommer. Siden har han stort set ikke været en del af klubben.

Theis Baagøe var for bare få år siden udråbt til den næste store stjerne i dansk håndbold. Men så fik den 22-årige BSV-bagspiller først en korsbåndsskade og siden endnu en i optaktsfasen til denne sæson.

Den 30. juli 2014 var den talentfulde venstreback stadig i gang med genoptræningen efter sin første korsbåndsskade, da BSV-træner Peter Bredsdorff-Larsen og fysioterapeut Morten Kronborg efter en hård træningsdag beordrede Theis Baagøe til at lave nogle finteøvelser - øvelser som spilleren ikke mente, knæet endnu kunne holde til. Fysioterapeuten var uenig og Theis Baagøe lavede øvelserne med det resultat, at korsbåndet springer igen.

Ansvaret for Theis Baagøes knæskade nummer to ligger ifølge spilleren altså hos træneren og fysioterapeuten, fordi træningsmængden blev for stor på et for tidligt tidspunkt.

»Jeg føler mig presset til at være med i de her håndboldrelaterede øvelser, hvor jeg ikke føler, jeg får den respekt, jeg skal have som spiller,« siger Baagøe til TV2 Sporten og fortsætter:

»Jeg føler som spiller, at jeg skal kunne læne mig op ad den autoritet, som fysioterapeuten har, og den rolle han fylder ud på et hold. Det er ham, der sætter mig til at lave de øvelser, og det føler jeg, jeg skal kunne stole blindt på. Derfor er det et så stort tillidsbrud, fordi jeg ender med at få denne her skade,« siger Theis Baagøe til TV2 Sporten.

Siden har Baagøe nægtet at samarbejde med fysioterapeut Morten Kronborg, da han ikke har tillid til Kronborgs arbejde. Den beslutning fik efterfølgende BSV til at bede Theis Baagøe om at holde sig væk fra holdets træninger en periode.

Hele forløbet har fået Theis Baagøe til at føle sig svigtet af klubben.

»Jeg føler ikke, at BSV har taget ansvar over for mig som arbejdsgiver og i stedet ladet mig stå alene i den her situation. De har ødelagt mine muligheder for at nå de mål, jeg havde i tankerne som håndboldspiller.«

Theis Baagøe har to måneder tilbage af sin kontrakt med Bjerringbro-Silkeborg. Han arbejder på at finde en ny arbejdsgiver, men det er ikke nemt, når han stadig er i genoptræningsfasen, og et comeback på håndboldbanen ligger mange måneder ude i fremtiden.