Brøndby vil sælge svensk forsvarsspiller

superliga-broendby-esbjergalnm
Michael Almebäck i kamp med Martin Braithwaite, da han stadig spillede for Esbjerg.
Læs mere
Fold sammen

Brøndby har fortalt Michael Almebäck, at klubben gerne vil af med ham, inden transfervinduet smækker i om få dage. Det fortæller svenskeren selv til FotbollDirekt.se.

Michael Almebäck har haft det svært i Brøndby, hvor han længe har været forsvarsreserve. Han skal ikke med på træningslejr i Portugal, og det har ikke gjort spekulationerne mindre om, at han er uønsket i klubben.

Tirsdag eftermiddag ønskede Per Rud ikke at løfte sløret for klubbens planer med Almebäck over for BT, men nu sætter svenskeren selv ord på, at klubben vil af med ham.

»Ja, det er rigtigt, det fortalte de mig i dag (i går, red.). Brøndby vil gerne af med mig og leder efter en løsning for mig nu. Det er den besked, jeg fik,« siger Michael Almebäck til FotbollDirekt.se.

Svenskeren bekymrer sig ikke over, at transfervinduet snart lukker.

»I Sverige og Norge har det åbent længere, så løbet er ikke kørt. Men det ligger i Brøndbys hænder det her. Jeg har stadig en kontrakt her, så det er op til klubben at løse det,« siger Michael Almebäck.

Michael Almebäck har endnu sine første Superliga-minutter til gode i denne sæson. Hans kontrakt med Brøndby løber til 2016.