Brøndby udvider trænerstaben

Tom Køhlert får fremover hjælp på sidelinjen i forbindelse med Brøndbys kampe og træning. Således har klubben udvidet trænerteamet med Henrik Jensen.

Midt i i den sportslige krise i SAS Liga-klubben Brøndby har klubben besluttet at styrke trænerstaben med den tidligere Brøndby-profil Henrik Jensen. Udvidelsen sker med øjeblikkelig virkning tirsdag, og Henrik Jensen, der selv spillede 278 kampe for klubben, deltog samme formiddag ved træningen.

Henrik Jensen, der tidligere har været cheftræner i Køge og AB, skal sideløbende med det nye job fortsætte med at træne klubbens kvindehold.

- Vi har arbejdet på at optimere staben omkring holdet, og har konstateret, at der er behov for ekstra fokus på nogle områder. Med ansættelsen af Henrik Jensen tilføres trænerstaben rutine fra absolut topplan, en masse humør og gejst og en værdifuld sparring omkring holdet. Samtidig kan vi drage fuld nytte af Peder Siggaards styrker på det udviklingsmæssige område, forklarer Tom Køhlert.

Udvidelsen af trænerteamet kommer dagen efter, at Brøndby røg under nedrykningsstregen og efter en periode med 23 nederlag i træner på udebane for den tidligere mesterklub.

/ritzau/