Brøndby-træner: Prag-kamp giver tro på flere point

I de kommende fem kampe i Europa League venter der flere point for Brøndby, vurderer træner Niels Frederiksen.

Brøndbys Simon Hedlund leverede et stort løbearbejde mod Sparta Prag, men svenskeren var ikke specielt farlig foran mål. Thomas Sjoerup/Ritzau Scanpix Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Brøndby-træner Niels Frederiksen var godt tilfreds med sit mandskab efter 0-0-kampen hjemme mod Sparta Prag i den første kamp i Europa Leagues gruppespil.

Et point betyder, at Brøndby er på tavlen fra start, og det giver en vis lettelse hos træneren.

- Det er vigtigt. Det havde været ærgerligt, hvis vi havde tabt kampen til allersidst. Det giver tro på, at vi kan hente flere point i de kommende kampe, siger Niels Frederiksen.

Han anser ikke Brøndby for at være på lige så højt niveau som de øvrige tre hold i gruppen, der også tæller Lyon og Rangers.

- Jeg synes, at vores spillere leverede en flot præstation. Man skal huske på, at hver gang vi spiller europæisk i øjeblikket, så skal vi op i niveau.

- Sådan vil det være, når vi møder klubber med højere budgetter end os, siger Niels Frederiksen.

Sparta Prag var generelt det farligste hold på Brøndby Stadion, og det danske mesterhold havde svært ved at skabe noget offensivt.

- Vi spillede med høj intensitet. Men vi skulle have skabt flere chancer. Der var generelt få chancer i kampen, og spillets momentum skiftede hele tiden, siger Niels Frederiksen.

Brøndby-keeper Mads Hermansen var tilfreds med det ene point og det rene bur.

- De fik en stor chance på et hjørnespark, hvor en af deres spillere fik en fri hovedstødschance. Jeg reddede den og kom over andenbolden også, så det var dejligt, siger målmanden.

Brøndby, der kun har en enkelt sejr i Superligaens første otte spillerunder, vil meget gerne til at vinde nogle flere kampe i den hjemlige turnering.

- Vi skal prøve at tage det her med os i Superligaen. Det er den intensitet og hurtighed i spillet, vi skal prøve at overføre, mener Mads Hermansen.

Brøndbys næste kamp i Superligaen er ude mod Sønderjyske på søndag.

/ritzau/