Brøndby-træner: Mukhtar var svag i 75 minutter

Den tyske Brøndby-træner faldt langt fra på halen over Hany Mukhtars to scoringer i sejren over Randers FC.

Randers. Hany Mukhtar var den store profil, da Brøndby torsdag aften bookede billet til semifinalen i DBU Pokalen.

Tyskerne udlignede Randers FC's 2-1-føring med et minut igen af den ordinære spilletid, og tre minutter inde i den forlængede spilletid bragede han et langskud i mål til 3-2.

Brøndby vandt opgøret 4-2, men efter kampen var det småt med roser fra Brøndby-træner Alexander Zorniger.

- Han (Mukhtar, red.) var svag i 75 minutter af den ordinære kamp - og trådte først for alvor i karakter i den forlængede spilletid.

- Ja, han scorede to mål. Det er rigtigt. Men undervejs tabte han blandt andet også alt for mange, lette bolde, ligesom der var andre ting, han heller ikke gjorde godt nok.

- Når man kan det, som han kan, må det ikke ske. Jeg kender hans bedste niveau, og dette er ikke godt nok til, at jeg kan lade mig imponere, når man ser på kampen som helhed, siger Zorniger ifølge Ekstra Bladet.

Randers FC kom bagud 0-1 efter fem minutter af opgøret, men hjemmeholdet kom tilbage og bragte sig foran 2-1.

Det kunne være blevet 3-1 i den ordinære spilletid, inden Brøndby kom tilbage i opgøret i sidste minut, og nederlaget var en slem bet ifølge Randers-spilleren Kasper Fisker.

- Vi kom skidt fra start, men kom stærkt igen og havde styr på dem. Så vi skulle bare lukke kampen til 3-1. Der var mange muligheder, men vi sløsede det hele væk, og det er ringe.

- I vores situation er pokalen rigtig, rigtig vigtig, så det er amatøragtig, lød det efter nederlaget til TV3 Plus.

/ritzau/