Brøndby tog konsekvensen af krisen

Den sportslige krise fremrykkede rokaden i Brøndby, som først skulle være gennemført i 2008. - Der er brug for ro og en ny direktør, erkender Per Bjerregaard.

Så gik den ikke længere for Brøndby-direktør Per Bjerregaard. Den sportslige krise fik Bjerregaard til at rejse sig fra direktørstolen og i stedet skubbe Ejvind Sandal væk fra posten som bestyrelsesformand. Bjerregaard erkender, at den sportslige krise med det medfølgende pres fra omverdenen er årsagen til, at den store ledelsesrokade kommer nu.

- Der er brug for ro omkring selskabet, og det vigtige er at finde en ny administrerende direktør. I den forbindelse er det unægtelig en fordel, at vi nu kan annoncere og finde den bedst mulige kandidat, som skal føre selskabet videre de næste mange år, udtaler Bjerregaard på klubbens hjemmeside.

Ændringen i ledelsesstrukturen har ifølge direktøren været under overvejelse i noget tid og skulle først være gennemført i 2008.

- Men med den nuværende sportslige situation in mente, ser vi behov for at skabe klarhed omkring selskabet af hensyn til klub, aktionærer og samarbejdspartnere, siger Per Bjerregaard, der nu vil overlade det daglige ansvar for butikken Brøndby til Ole Palmå, der er konstitueret som administrerende direktør.

/ritzau/