Brøndby takker nej til ekstra billetter mod FCK

Brøndby kan ikke garantere for sikkerheden og takker nej til 500 ekstra billetter til søndagens kamp mod FCK.

Brøndby: Den første pokalsemifinale mellem FC København og Brøndby blev i onsdags skæmmet af fanskærmydsler og kasteskyts ind mod spillertunnelen.

Brøndby har efterfølgende været i tæt dialog med FCK omkring afviklingen af det kommende superligaopgør på søndag i Parken, da begge klubber ønsker, at lignende episoder undgås.

I fællesskab har klubberne udarbejdet en ny sikkerhedsevaluering, og det er besluttet, at Brøndby kun vil få adgang til 1400 pladser på D-tribunen.

Samtidig vil FCK sætte yderligere afskærmning op i forhold til de omkringliggende tribuner, så der ikke opstår problemer med kasteskyts som i onsdags.

- Vi har ligeledes været i dialog med FC København om et afgrænset udebaneafsnit på A-tribunen (langsiden).

- Vi har dog valgt at takke nej til dette afsnit, da vi på baggrund af den korte tidsfrist har vurderet, at vi ikke kan lave det grundlæggende sikkerhedsarbejde op til kampen, som det kræver, når man placerer udeholdets fans så tæt på hjemmeholdets fans.

- Med tanke på episoden efter det seneste derby ønsker vi at gøre alt for, at der ikke kan opstå problematikker, der vil kunne undgås med en bedre forberedelsestid.

- Og med så kort tid til derby, takker vi derfor nej i denne omgang, forklarer Brøndby på sin hjemmeside.

Billetfordelingen til kommende opgør mellem de to klubber vil blive besluttet ud fra en løbende sikkerhedsevaluering til de enkelte kampe, meddeler Brøndby.

- Det er i alles interesse, at stadion bliver fyldt, men det skal ske inden for de rammer, som sikkerhedsevalueringen tillader.

- Og derfor er begge klubber i løbende dialog med vores respektive fans for at sikre, at fremtidige derbykampe kan afvikles i god ro og orden, lyder det.

/ritzau/