Brøndby-kant går glip af Superliga-starten

Elbasan Rashani tager med Brøndby til Portugal, men går glip af starten på forårssæsonen. Fold sammen
Læs mere

Elbasan Rashani skiftede i sommer til Brøndby, men det første halvår blev skadespræget, og den teknisk stærke nordmand nåede ikke at vise sit fulde potentiale frem.

11 optrædener, heraf otte fra start, blev det til for Rashani, der var lyskeskadet gennem tre måneder i efteråret, og derfor har han ifølge træner Thomas Frank også manglet de sidste 5-10 procent af sit overskud.

Det var samtidig grunden til, at Brøndby trak 21-årige Rashani ud af efterårets tre sidste kampe, så han kunne komme sig fuldstændigt frem til foråret, men det er ikke lykkedes, forklarer spilleren selv.

»Jeg slider stadig lidt med min lyskeskade. Det går fremad, men det går langsomt, så jeg regner med nok at gå glip af de første to, tre Superliga-kampe,« siger Elbasan Rashani, der ser ud til at glippe kampene mod AaB, FC Midtjylland og muligvis Sønderjyske.

Onsdag er dagen, hvor truppen drager af sted på et træningsophold i Portugal for at forberede sig til forårets strabadser, og trods fraværet på fodboldbanen sidder Rashani også med på flyet til de sydlige himmelstrøg.

»Jeg skal prøve at træne lidt i Portugal, men det bliver ikke til noget fodbold for mig. Jeg må cykle og lave andre ting. Jeg trives godt i Brøndby, og Thomas Frank er tålmodig med mig, så jeg træner hårdt nu med den alternative træning og bliver snart klar,« siger han.

Elbasan Rashani skrev under på en fire år lang kontrakt med Brøndby, da han kom til Danmark fra Odds BK.