Brøndby forlænger aftale med hovedsponsor

Daniel Agger beholder Bet25 på brystet de kommende to sæsoner. Fold sammen
Læs mere

Brøndby IF meddeler torsdag morgen, at klubben har forlænget aftalen med Bet25 som hovedsponsor frem til sommeren 2017. Dermed vil bettingfirmaets logo være at finde på spillernes bryst de næste to sæsoner.

Hos Bet25 glæder CEO Holger Kristensen sig over forlængelsen af aftalen:

»For Bet25 er forlængelsen et helt naturligt skridt. Brøndbys fans har givet os en imponerende modtagelse, og det er den, vi nu bygger videre på. Vores mantra om, at man støtter klubben, når man er kunde hos os, har tilhængerne taget flot imod.«

Brøndby IF's kommercielle direktør, Henrik Bartholdy, glæder sig også over forlængelsen. Samarbejdet har allerede været en succes, men der er flere nye tiltag på vej:

»Vi har en masse aktiviteter på vej, og de vil alle styrke den stærke relation, der allerede er skabt i krydsfeltet mellem Brøndby IF, Bet25 og klubbens fans,« siger han til klubbens hjemmeside.

TDC ejer 51 procent af Bet25 og er derfor også en medspiller i den nye aftale.

Jesper Jørgensen, der er administrerende direktør i Brøndby IF hæfter sig også ved de muligheder, som aftalen giver fremadrettet.

»TDC er en af Danmarks største virksomheder med en kæmpe muskel og stort netværk. Vi er glade for at kunne læne os op ad TDC. Dette er mere end en sponsoraftale. Det er et strategisk partnerskab, som vil give os mange flere muligheder frem imod 2017.«