Brøndby-direktør forlader klubben med omgående virkning

Brøndby kunne tirsdag aften meddele, at administrerende direktør Tommy Håkansson stopper i klubben med øjeblikkelig virkning efter gensidigt ønske.

Brøndby kunne tirsdag aften meddele, at administrerende direktør Tommy Håkansson stopper i klubben med øjeblikkelige virkning efter gensidigt ønske. Fold sammen
Læs mere
Foto: Keld Navntoft
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

- Tommy Håkansson har ydet en kæmpe indsats de seneste år. Først i forbindelse med redningen af professionel fodbold i Brøndby. Senest i forbindelse med genopbygningen af virksomheden. Vi skylder Tommy Håkansson en stor tak. Han afleverer en virksomhed, der er gået fra trussel om nedsmeltning over oprydning til optimisme, siger bestyrelsesformand Aldo Petersen til klubbens hjemmeside.

Tommy Håkansson begrunder sin afgang med, at hans opgave som brandslukker nu endegyldigt er fuldført:

- Brøndbyernes I.F. Fodbold A/S er på vej tilbage dér, hvor den hører hjemme. Som et af de stærkeste brands i den skandinaviske sportsindustri. Vi har fået ansat de rigtige personer til at eksekvere den sportslige strategi og oprustet i resten af organisationen. Samtidig har klubben fået tilført ny kapital. Det betyder, at fremtiden ser tryg ud. Dermed er min opgave fuldført.

- Det har aldrig været min ambition, at jobbet i Brøndby skulle være en livstidsstilling. Forudsætningen for at denne klub kan blive ved med at udvikle sig, er ny energi og friske øjne. Jeg vil ikke begå den fejltagelse at "klæbe til taburetten". Tiden er inde til, at jeg træder til side og giver faklen videre, siger Håkånsson.

Afløseren er allerede fundet. Det bliver Jesper Jørgensen, der nu skal besidde direktørtaburetten i Brøndby. Jesper Jørgensen er kendt mand i klubben, hvor han indtil videre har siddet som økonomichef.