Brøndby-angriber skifter til IFK Gøteborg

Kenneth Zohore kan fra tirsdag være ny Allsvenskan-spiller. Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Kenneth Zohore har fundet sin nye klub. Angriberen, der i hele sidste sæson var udlejet til Brøndby fra den italienske klub Fiorentina, skal fremover tørne ud for IFK Gøteborg, der også har ligatopscorer Lasse Vibe og den nytilkomne Søren Rieks i folden. 20-årige Zohore har hele sommeren ledt efter en ny klub, efter Brøndby ikke kunne nå til enighed om en pris med Fiorentina, og søndag var han på plads på stadion, da Malmø FF og IFK Gøteborg spillede 2-2. Her bekræftede Kenneth Zohore, at en lejeaftale var tæt på, og nu er den officiel. 

- Han er en stærk, hurtig angriber, som kan tage imod og holde i bolden. Desuden er han dygtig i hovedspillet, siger IFK Gøteborgs sportschef, Mats Gren, til klubbens hjemmeside.

- Aftalen gælder sæsonen ud. Dernæst har vi en mulighed for at købe. Han er klar til at spille fra onsdag, tilføjer Mats Gren.  

Da sæsonen i Sverige følger kalenderåret, har IFK Gøteborg altså papirer på Kenneth Zohore resten af 2014. Hans aftale med Fiorentina løber til sommeren 2015. Den danske angriber trænede allerede mandag med i IFK Gøteborg og kan altså få en hurtig debut mod Åtvidaberg onsdag.