Broch Larsen deler 11.-plads efter første runde i Canada

Danske Nicole Larsen er med i den gode ende ved LPGA-turneringen i Canada.

Nicole Broch Larsen gik en runde, der bød på seks birdies. Det blev opvejet en smule af to bogeys og en dobbelt bogey. Scanpix/Eric Bolte/arkiv Fold sammen
Læs mere

Ottawa. Med en samlet score på to under par ligger den danske golfspiller Nicole Broch Larsen i den gode ende af tabellen efter første runde ved turneringen LPGA Canadian Pacific Open i Ottawa.

Danskeren gik en runde, der bød på seks birdies. Det blev opvejet en smule af to bogeys og en dobbelt bogey.

Amerikanske Marina Alex var i front nærmest fra starten, og hendes samlede score på fem under par blev også dagens bedste.

- Boldene landede godt for mig i dag. Jeg håber, at jeg kan fortsætte det her spil de kommende dage og så måske endda gøre det lidt bedre, siger amerikaneren ifølge nyhedsbureauet AFP.

Sydkoreanske Chun In-gee og engelske Holly Clyburn deler andenpladsen med en score på fire under par.

Verdensranglistens nummer et, Ryu So-Yeon fra Sydkorea, der også vandt turneringen i 2014, ligger i samme gruppe som Broch Larsen med en score på to under par.

Det er Nicole Broch Larsens første sæson som professionel golfspiller. Den 24-årige dansker har foreløbigt indtjent 91.448 amerikanske dollar i præmiepenge. Det svarer cirka til 575.000 kroner.

/ritzau/