Brian Holm til møde om cykelprojekt

Brian Holm vil tidligst blive holdejer for et nyt cykelhold i 2009. Projektet vil først komme på tale, såfremt Holms nuværende arbejdsgiver, T-Mobile, lukker.

Brian Holm mødtes torsdag aften med stifteren af Gourmetbryggeriet. På Hotel Scandic i Århus blev den nuværende sportsdirektør hos T-Mobile enig med bryggeriet om, at det nye cykelhold, som de to parter har i støbeskeen, tidligst bliver en realitet i 2009.

- Jeg kan ikke overskue at skulle starte noget op allerede fra næste sæson. Hvis vi skal starte et nyt hold op, så bliver det fra 2009, siger Brian Holm.

Den nuværende sportschef hos T-Mobile håber dog, at han kan fortsætte hos det tyske cykelhold. Brian Holm har således ikke tænkt sig at kvitte sit job hos T-Mobile, hvor han har kontrakt i endnu to år. Planen om at bygge et nyt cykelhold op i kontinentalklassen vil derfor først blive iværksat den dag, T-Mobile lukker.

- Jeg er gift med T-Mobile, indtil de lukker. Om så IKEA kom med 70 millioner og bad mig om at starte et nyt cykelhold, så ville jeg ikke skifte, siger Brian Holm.

Gourmetbryggeriet blev tidligere på året børsnoteret på First North og er klar til at investere syv millioner kroner i cykelholdet. Det samme er to andre sponsorer, og dermed vil det mulige cykelprojekt få et budget på 20 millioner kroner.

/ritzau/