Brian Holm stadig sportsdirektør hos Quickstep

Brian Holm er stadig sportsdirektør hos OPQS Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Brian Holm beholder foreløbig sit job som sportsdirektør på det professionelle cykelhold Omega Pharma-Quickstep.

Efter det kom frem, at Brian Holm er sigtet for overgreb mod et barn under 12 år, har han taget orlov fra Frederiksberg Byråd, hvor han sidder for de Konservative. Han er ligeledes midlertidigt stoppet som cykelkommentator på Eurosport, men jobbet som sportsdirektør kan han altså fortsat beholde, det fortæller holdets pressechef Alessandro Tegner til TV 2 Sporten.

Direkte adspurgt, om Brian Holm er suspenderet fra jobbet som sportsdirektør, svarer Tegner:

- Nej, ikke lige nu.

Han uddyber beskeden med, at holdet ikke kender detaljerne i sagen og derfor vil se tiden an. De har dog snakket med Holm. Han lægger vægt på, at danskeren er uskyldig, indtil andet er bevist:

- Vi har ikke så mange informationer omkring det. Vi har selvfølgelig talt med ham, men på nuværende tidspunkt har vi ikke overblik over sagen, så vi venter og ser. Alle er uskyldige, indtil det modsatte er bevist, så indtil videre er der ikke nogen beslutning fra vores side, forklarer Tegner til TV 2 Sporten.

Han forklarer, at den meget kaotiske etape i Giro d'Italia tirsdag har taget al disponibel tid det seneste døgn, så holdet har ikke for alvor nået at diskutere Brian Holms fremtid. Der ligger dermed heller ikke nogen plan for, hvornår Brian Holm igen skal styre rytteren igennem et løb fra sportsdirektørbilen.