Breschel kaptajn for Tinkoff-Saxo i fransk endagsløb

1. etape af Cykelløbet Post Danmark Rundt 2015 startede tirsdag middag fra Struer med kurs mod opløb i Holstebro sidst på eftermiddagen. Ruten er på ialt 178 km. Her Matti Breschel, Tinkoff-Saxo Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Matti Breschel er kaptajn for Tinkoff-Saxo i det franske løb GP Ouest France-Plouay.

Søndag skal rytterne ud på 229 kilometer og i alt 27 rundstrækninger, og fem kilometer før mål er der blandt andet en kortere stigning, som Matti Breschel tidligere har vist, at han godt kan finde ud af at køre - løbet er for de såkaldte puncheurs og sprintere, præcis som Matti Breschel.

Tinkoff-Saxo-rytteren imponerede stort under Post Danmark Rundt, men udgik for lidt over 14 dage siden af Eneco Tour efter et voldsomt styrt. I Vattenfall Cyclassics blev Matti Breschel nummer syv i sidste uge.

Danskeren har fortsat ikke styr på fremtiden, men et godt resultat i det franske løb kan gøre det lettere for Matti Breschel at overbevise enten Tinkoff-Saxo-ledelsen eller andre potentielle arbejdsgivere om, at han er værd at satse på.

Tinkoff-Saxos hold til GP Ouest France - Plouay:Matti BreschelMichael ValgrenChristopher Juul-JensenMichael RogersMatteo TosattoNikolay TrusovManuele BoaroMichael Kolar