Brasiliens anfører slagter Neymars bøddel

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Tiden læger alle sår, men i den brasilianske VM-trup går tiden tilsyneladende langsomt, når det angår Neymars skade i kvartfinalen mod Colombia.

Her er man stadig rasende over det frispark, der sendte Neymar ud af VM.

- I mine øjne var det en fej tackling, sagde Brasiliens anfører, Thiago Silva, til pressen før semifinalen mod Tyskland tirsdag aften.

Juan Zunigas tackling pådrog Neymar et brud på en ryghvirvel, og selvom Zuniga har undskyldt, at han skadede den brasilianske superstjerne, så er Thiago Silva ikke blevet formildet:

- Folk siger, at det var en normal tackling, men det synes jeg ikke. Jeg er forsvarsspiller. Jeg ved, hvordan man markerer, og du får ikke fat i bolden ved at sætte knæet i ryggen på modspilleren. Sådan noget er ikke normalt.

Rygterne har svirret om, at Neymar muligvis kunne blive klar til at spille en eventuel finale, men den brasilianske lægestab har afvist, at det er aktuelt. Thiago Silva er heller ikke med, når Brasilien tager imod Tyskland.

Han fik karantæne efter et gult kort i kvartfinalen, og selvom Brasilien appellerede til FIFA for at få dem til at trække advarslen tilbage, så var det uden resultat.