Brasilianske Ronaldo vil gøre comeback på fodboldbanen

Brasilianeren Ronaldo vil forsøge at komme i form igen. Fold sammen
Læs mere

Den tidligere brasilianske stjerneangriber Ronaldo pønser på at iføre sig kamptøjet igen og gøre comeback på fodboldbanen i USA.

Ronaldo, der er medejer af klubben Fort Lauderdale Strikers, vil prøve at komme i form igen, så han kan hjælpe sin klub på grønsværen. En klub, der til daglig spiller i den næstbedste amerikanske række North American Soccer League (NASL).

Onsdag blev Ronaldo spurgt, om han kan se sig selv gøre hoppe i fodboldstøvlerne igen.

»Jeg vil prøve at spille nogle kampe. I år vil jeg træne rigtig meget. De seneste tre år har jeg ikke fået trænet, fordi jeg har haft travlt med andre ting,« siger Ronaldo ifølge nyhedsbureauet AFP.

Mandag aften fik Real Madrids portugisiske superstjerne Cristiano Ronaldo overrakt Ballon d'Or  - samme hæder som et symbol på verdens bedste fodboldspiller fik 38-årige Ronaldo tre gange i karrieren.

Senest Ronaldo spillede på et professionelt niveau, var i 2011, da han tørnede ud for den brasilianske klub Corinthians.

I sin aktive karriere spillede Ronaldo for Barcelona og Real Madrid som de største klubber, ligesom han også iførte sig klubtrøjen i Inter, AC Milan og PSV Eindhoven.