Brækket tå driller Kasper Schmeichel

Kasper Schmeichel har brækket tåen, men han bider smerten i sig og spiller gerne alle kampe.

En enkelt gang i første halvleg af torsdagens kamp i Kroatien måtte Kasper Schmeichel langt frem på egen banehalvdel for at agere sweeper og stoppe et kontraangreb. Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Zagreb. En brækket tå generer landsholdsmålmand Kasper Schmeichel i øjeblikket.

Det fortæller danskeren efter torsdagens 1-2-nederlag til Kroatien i Nations League.

- Jeg har døjet med en brækket tå i den sidste måneds tid, og det har været lidt problematisk, men spillemæssigt er jeg meget tilfreds.

- Det tager tid for tåen at hele. Det er ikke første gang, at jeg har haft det. Det er fjerde eller femte gang. Det gør ondt nogle gange, men man kan leve med smerte, siger Kasper Schmeichel, som ikke tidligere har meldt noget ud om skavanken.

- Det er ikke noget, jeg behøver skilte med. Det er, som det er. Det skete i en kamp, og det er, hvad det er. Jeg kan ikke gøre så meget ved det, siger landsholdsmålmanden.

Han kan ikke entydigt sige, at den brækkede tå er årsag til, at han var bænket for Nice i sidste weekend - og for tredje gang i alt siden ankomsten til den sydfranske klub.

- Det er, som det er. Det kan jeg ikke rigtigt gøre noget ved. Sådan er livet. Sådan er fodbold, siger Kasper Schmeichel.

Han skal med al sandsynlighed i aktion igen på søndag, når Danmark møder Frankrig i den afsluttende Nations League-gruppekamp i Parken.

/ritzau/