Brækkede benet på United-spiller og blev hædret af UEFA

Hector Moreno blev kåret til kampens spiller, efter han havde brækket benet på Uniteds back, Luke Shaw. Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

PSV Eindhovens Hector Moreno var skyld i et dobbelt benbrud på Manchester Uniteds unge back, Luke Shaw, da den mexicanske forsvarer kom alt for sent med en tackling i straffesparksfeltet. Men det forhindrede ikke UEFA i at udnævne Moreno til banens bedste.

Luke Shaw måtte bæres fra banen, mens han fik en iltmaske for at lindre de voldsomme smerter, men udsigten til en lang pause fra fodbolden gjorde mindst lige så ondt.

Allgevel slap Moreno både for et rødt kort, og for at der blev dømt straffe imod ham. Oven i købet kunne han senere score det udignende mål, der var med til at rede PSV sejren på 2-1 over de engelske gæster.

Og efter kampen kårede UEFA Hector Moreno til Man of the Match.

Den hæder gav flere løftede øjenbryn end klapsalver.

»Moreno brækker benet på en modspiller med en dårlig tackling og burde være blevet udvist. Alligevel kåret til Man of the Match af UEFA. Hmm.....,« skriver James Ducker på Twitter.

Det undrer også The Guardians Jamie Jackson:

»Moreno officielt valgt til Man of the Match af UEFA - det virker ikke som den bedste beslutning tacklingen på Shaw taget i betragtning.«

Kåringen af Hector Moreno til kampens bedste spiller har også medført en række kommentarer fra private brugere, som er rystede over UEFAs valg.

Hector Moreno har selv undskyldt tackilingen over for Luke Shaw på Twitter.

Han har dog ikke beklaget sig over at blive hædret af UEFA.