Brady lettet over Super Bowl-sejr efter to tætte nederlag

Tom Brady kastede fire touchdowns, da New England Patriots vandt 28-24 over Seattle Seahawks i Super Bowl 49. Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Tom Brady blev for tredje gang i karrieren valgt til Super Bowls mest værdifulde spiller, og undervejs til New England Patrtiots' 28-24-sejr over Seattle Seahawks slog rekorden for flest kastede touchdown i Super Bowl-historien, da han med fire touchdown-kast nåede op på 13 i alt i sine seks Super Bowl-deltagelser. Han var dog hurtig til at sende æren for Super Bowl-sejren videre til sine holdkammerater.

»Mange spillere havde store øjeblikke i aften. At omsætte tredje downs, at flytte bolden frem ad banen. Jeg havde et dumt kast i begyndelsen af kampen og endnu et dumt spil i begyndelsen af anden halvleg. Men vi kom tilbage og vandt kampen. Jeg fatter stadig ikke, at Malcolm (Butler, red.) klarede det spil (den afgørende interception, red.),« sagde Tom Brady efter kampen til NFL Network.

Mod slutningen af kampen så det ellers ud til, at New England som i 2008 og 2012, hvor New York Giants besejrede holdet med nogle fantastiske grebne bolde.

»Vi har før stået i den situation, og to gange tidligere har vi tabt. Vi var så tæt på i 2008 og i 2012 og her, og så havde vi det spil i dag (Butlers interception, red.),« sagde Brady, der fik bange anelser og frygtelig flashbacks, da Seattles Jermaine Kearse greb et kast fra Russell Wilson på fem-yard-linjen med 1.14 minutter tilbage af fjerde quarter.

Tom Brady kastede ud over sine fire touchdowns til fire forskellige receivere selv to interceptions i kampen, og han var undervejs i kampen nervøs for, om det ville koste holdet sejren.

»Man vil aldrig være den spiller, der skuffer hele holdet. Man vil aldrig være den, der står for det dårlige spil. Men når du taber, er det de spil, der sidder i dig resten af dit liv. Det tænkte jeg på, da jeg kastede de to interceptions, men gutterne hjalp mig,« sagde Tom Brady.

Siden New England blev klar til Super Bowl, har der været masser af fokus på holdet på grund af 'Deflate-gate', hvor Patriots beskyldes for at have fusket med boldene i AFC-finalen. Det øgede fokus forhindrede dog ikke Tom Brady og resten af holdet i at komme sejrrigt ud af Super Bowl 49.

»Man udvikler en del mental styrke over årene, og jeg prøver bare at lade være med at ride med på op- og nedture og holder fast i de folk, der stoler på mig. Man kan ikke beskæftige sig med fortiden, man er nødt til at fokusere på fremtiden,« sagde en noget hæs Tom Brady.