Bolanos stjal billedet

Christiano Bolanos scorede to mål, da OB fortjent vandt 3-0 ver FC Nordsjælland.

Christian Bolanos scorede sine to første mål for OB mod FCN. <br>Foto: Lars K. Mikkelsen Fold sammen
Læs mere

Christian Bolanos viste i aftes mod FC Nordsjælland, at han har kvaliteterne til at blive en af Superligaens store profiler.

Den 23-årige midtbanespiller fra Costa Rica arbejdede hårdt, viste mange flotte tekniske detaljer og kronede en stor aften med to scoringer.

Så det var ikke mindst hans skyld, at OB hjemme på Fionia Park viste høj klasse og uden problemer sikrede sig alle tre point. I OB kom foran godt halvejs inde i første halvleg, hvor Christian Bolanos udnyttede et godt gennembrud af Kim Christensen, som tæt ved baglinien spillede tilbage til den langhårede costaricaner, der scorede sit første Superligamål.

Kort tid efter kunne Mads Timm så heade hjemmeholdet yderligere foran, og for hans vedkommende var der tale om sæsonens tredje ligascoring, og allerede på det tidspunkt syntes der ikke at være tvivl om, hvem der ville vinde kampen. Men det var først, da Christian Bolanos fra tæt hold scorede til 3-0 et kvarter efter pausen, at sejren med sikkerhed var hjemme.I

OB er nu oppe på andenpladsen, og fortsætter holdet de gode takter fra i går, er der store chancer for, at det forbliver i den øverste top af Superligaen. Men Christian Bolano og Co. skal være gevaldigt oppe på dupperne, hvis de skal vinde igen på søndag, for her gæster de rækkens p.t. suveræne tophold Randers FC.