Bokselegendes søn skriver kontrakt med NFL-hold

Evander Holyfields søn Elijah Holyfield har skrevet kontrakt med NFL-holdet Carolina Panthers.

Elijah Holyfield har spillet for University of Georgia og gjort det så godt, at Carolina Panthers vil prøve ham af. Dale Zanine/Ritzau Scanpix Fold sammen
Læs mere

Evander Holyfield har slået sit navn fast med en storstilet karriere som bokser.

Den 56-årige amerikanske bokselegende er tidligere verdensmester i sværvægt, og i 1984 vandt han bronze ved OL i Los Angeles.

Nu vil hans søn Elijah Holyfield gøre ham kunsten efter med et liv som sportsstjerne. Dog ikke i boksning, men i amerikansk fodbold.

Den 21-årige running back har skrevet kontrakt med Carolina Panthers på en fri transfer, efter at det ikke lykkedes Holyfield at blive draftet i weekenden.

Det skriver NFL-klubben på sin hjemmeside.

Elijah Holyfield har spillet for University of Georgia og løb sidste sæson 1000 yards for dets hold, the Bulldogs, men under NFL-draften satte han langsomme tider og blev derfor ikke valgt.

Alligevel vil Panthers prøve ham af.

»De fleste troede, at han ville blive draftet. Da han ikke blev det, slog Panthers kløerne i ham og sikrede en af de mest hårdtarbejdende boldbærere i feltet«, skriver klubben.

Elijah Holyfield skal nu forsøge at spille sig til en fast plads på Carolina Panthers, der i 2015 spillede Super Bowl.

Før weekendens draft udtalte Holyfield, at han ville blive en af de mest hårdtarbejdende spillere, hvis det lykkedes at få kontrakt med en klub.

»Jeg tror, jeg kan hjælpe med at ændre kulturen og tilføje noget hårdhed til holdet.«

»Hvis I har brug for en fyr, der kan gøre alt som running back, så er jeg den fyr«, sagde han ifølge nyhedsbureauet AFP.

/ritzau/