Boksebraget var tæt på aflysning: Pacquiao fik nej til den sidste sprøjte

Manny Pacquiao havde problemer med skulderen og var tæt på at trække sig både før og under kampen mod Floyd Mayweather. Fold sammen
Læs mere

Meget tidligt søndag morgen dansk tid blev boksebraget mellem Floyd Mayweather og Manny Pacquiao afviklet i Las Vegas med amerikaneren som en sikker vinder.

Men kampen var tæt på at blive aflyst - og på at blive afbrudt i utide undervejs. Pacquiao var på forhånd blevet ramt af en alvorlig skulderskade, og han var i følge sin træner Freddie Roach tæt på at trække sig - også midt under kampen, hvor skaden brød op igen i tredje omgang.

»Skulderen havde det ikke godt, og vi overvejede at trække ham ud, men så fik han det bedre,« sagde Roach på pressemødet efter kampen.

Det var tilsyneladende højre skulder, som har voldt den 36-årige filippiner alvorlige problemer gennem de sidste tre-fire uger. Han er blevet behandlet med anti-inflammatoriske sprøjter, som er blevet godkendt af de relevante antidoping-myndigheder. Men da han også ville have en sprøjte, umiddelbart inden han gik i ringen, sagde Nevadas Athletic Commission, som sanktionerede kampen, nej.

»Vi var skuffede, da den brød op igen i tredje omgang, men sådan er det i sport,« sagde Pacquiaos promotor Bob Arum ærgerligt.

Floyd Mayweather gav, som man kunne forvente, ikke meget for sin modstanders undskyldning.

»Jeg havde også skader inden kampen. Hvis han var kommet ud som vinderen, så ville jeg have haft respekt og sagt, at han var den bedste bokser,« sagde Mayweather.