Boe og Mogensen tabte semifinale i Malaysia

boemogensen1212
Læs mere
Fold sammen

Mathias Boe og Carsten Mogensen kunne helller ikke i femte forsøg slå indonesiske Hendra Setiawan og Mohammad Ahsan, der vandt semifinalen 21-16, 18-21, 21-16.

Der var på forhånd lagt op til en rigtig svær semifinale for Mathias Boe og Carsten Mogensen ved Super Series-turneringen Malaysia Open. De indonesiske modstandere, Hendra Setiawan og Mohammad Ahsan, har nemlig taget på det danske par.

Godt nok er indoneserne 'kun' nummer otte på verdensranglisten, mens Boe og Mogensen er nummer to, men danskerne havde inden dagens kamp end ikke vundet et sæt mod Setiawan og Ahsan i de foregående tre indbyrdes kampe, og det gjorde det skete heller ikke i kampens første sæt.

Danskerne kom foran, men det hold kun til 5-4, hvor Setiawan og Ahsan stak af med seks vindere i træk. Herfra sled danskerne, og det endte med 16-21.

I andet sæt skete det så. Boe og Mogensen vandt et sæt over indoneserne. 21-17 og så var der gjort klar til det afgørende sæt.

Det startede så tæt som forventet. Parrene fulgtes ad til sideskiftet, men her trak indoneserne så fra til 12-16. Og så kom danskerne aldrig tilbage i det sæt, der endte 16-21.