Boca Juniors klar til VM-finale

Det argentinske mesterhold skal formentlig møde AC Milan i Club World Cup-finalen, hvis de rød-sorte italienere som ventet slår japanske Urawa Reds.

Trods en mand i undertal, formåede Boca Juniors at slå tunesiske Etoile Sahel og bringe sig i den forventede finale om VM for klubhold, som i disse dage er under afvikling i Japan.

Det afgørende mål blev scoret efter 37 minutter, da Rafael Cardozo tæt under mål udnyttede et oplæg fra Rodrigo Palacio.

Så betød det mindre, at holdets colombianske forsvarer Fabian Vargas blev vist ud 20 minutter inde i 2. halvleg efter sit andet gule kort og en omgang farligt spil på Etoile Sahels Mahdi Ben Dhifallah.

"Vi dominerede kampen med 10 spillere og skabte masser af chancer. Jeg synes ikke udvisningen af Vargas var i orden, men vi har gode spillere i truppen og skal nok finde en fuldgod erstatning," sagde Boca-træner Miguel Angel Russo efter kampen.

"Milan skal selvfølgelig først vinde over Urawa Reds, men hvis det er dem, vi skal møde i finalen, bliver vi nødt til at løfte vores spil. Ikke mindst på midtbanen," erkendte Russo på pressemødet efter sejren over Etoile Sahel.

Milan møder Urawa Reds i den resterende semifinale torsdag og har europæisk revanche at spille for, eftersom brasilianske Internacional slog Barcelona i fjor.