Blandet nyt til Olsen på skadesfronten

Der er både godt og dårligt nyt til landstræner Morten Olsen. Lars Jacobsen og Leon Andreasen kan spille, men Thomas Sørensen og Martin Jørgensen er tvivlsomme.

På torsdag udtager Morten Olsen sin trup til kvalifikationskampene mod Sverige og Liechtenstein, og i en meget svær tid for landstræneren kan han trods alt glæde sig over godt nyt fra Nürnberg. Landsholdets normale højre back, Lars Jacobsen, melder sig nemlig klar to måneder med smerter i lysken.

- De sidste tre dage har jeg ikke haft problemer og har trænet rimelig hårdt. Det er virkelig en befrielse, at jeg endelig er sluppet af med skaden, siger Lars Jacobsen, der må forventes at være med i den trup, som Morten Olsen udtager.

Også Leon Andreasen melder sig klar til kamp i weekendens spillerunde i Bundesligaen. Til gengæld ser det sløjt ud med hensyn til målmand Thomas Sørensen eller Martin Jørgensen, der heller ikke var med mod Irland på grund af skader. Hvis Thomas Sørensen bliver klar, så bliver det i sidste øjeblik, og det samme gør sig gældende for Martin Jørgensen.

- Jeg spiller ikke i weekenden for Fiorentina, og jeg kan ikke rigtig sætte dato på, hvornår jeg er klar. Derfor kan jeg heller ikke sige noget med henblik på kampen mod Sverige, siger Martin Jørgensen.

/ritzau/