Bjørn og Woods ude af årets sidste major

Thomas Bjørn kommer ikke med i weekendens finalerunde i PGA Championship. Fold sammen
Læs mere

Thomas Bjørn blev fredag noteret for den samme score som i åbningsrunden ved PGA Championship i USA, nemlig fire slag over par. Desværre for den danske golfspiller var det ikke nok til at gå videre til finalen, som også bliver uden Tiger Woods.

Til gengæld kan Thorbjørn Olesen glæde sig over at være med, når tredje runde starter senere på lørdagen i Louisville, Kentucky. Danskeren gik anden runde i banens par på 71 slag.

Årets sidste finalerunde i en major-turnering spilles uden hjemmebanehelten Tiger Woods, hvilket i sig selv er lidt en sensation. Det er nemlig kun fjerde gang i karrieren, at amerikaneren ikke klarer cuttet ved en major-turnering.

Tiger Woods har tidligere været nummer et i verden, men han startede miserabelt ud i fredagens runde. Efter syv huller var han fire slag over par på Valhalla-banen, og det gjorde det ikke lettere for superstjernen, at det væltede ned med regn.

Golfåret har i det hele taget ikke budt på mange succeshistorier for den aldrende og 14-dobbelte majorvinder. Først for nylig er han begyndt at svinge køllerne igen efter en rygoperation, men han måtte opgive at spille færdig ved PGA-turneringen Bridgestone Invitational i sidste uge på grund af smerter i netop ryggen.