Bjerregaard giver Køhlert blankocheck

Brøndby-direktør Per Bjerregaard har millionerne klar, hvis træneren ønsker forstærkning. Tom Køhlert arbejder i første omgang videre med den eksisterende trup.

Alle midler bliver taget i brug for at rette op på Brøndbys nuværende kurs mod bunden af SAS Ligaen. Brøndby-direktør Per Bjerregaard står således klar med en blankocheck til træner Tom Køhlert, så denne kan hente forstærkninger i det eksisterende transfervindue, som udløber 31. august.

- Det er ikke midler, der bliver noget problem, siger Per Bjerregaard, og understreger, at han ikke vil gå ind i en diskussion om, hvilke spillere, der eventuelt skal skiftes ud.

Tom Køhlert hentede i sommerpausen Tobias Mikkelsen, Steffan Gislason og Peter Madsen til Brøndby, og slog ved flere lejligheder fast, at han havde fået de spillere, han havde peget på. Køhlert var afmålt i forhold til at bruge Bjerregaards millioner.

- Vi skal nok have styrket bredden i defensiven, og måske også nogle topspillere. Vi arbejder med dem, vi har nu, og så ser vi, om der sker noget, sagde Tom Køhlert.

Efter tre kampe har Brøndby ét point og en målscore på 2-8.

/ritzau/