Bjarne Riis åbner for Contador-deltagelse i Vueltaen

Alberto Contador er begyndt at træne igen og kan måske nå Vueltaen. Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Alberto Contador har de seneste uger givet udtryk for, at han ikke kan nå at blive klar til Vueltaen som følge af det brækkede skinneben, han pådrog sig i Tour de France. Men en motionist, der mener at have set Team Tinkoff-Saxo-kaptajnen træne hårdt nær hjembyen Lugano i Italien, har givet nyt håb om det modsatte.   Spørger man spanierens chef Bjarne Riis, skal man dog ikke lægge det store i, at stjernerytteren tilsyneladende er godt kørende få uger før starten på Vuelta a España 23. august, men team-manageren vil dog ikke med sikkerhed udelukke Contadors deltagelse i den næste 'grand tour'. 

- Hvis man spørger Alberto i dag, så kører han ikke Vuelta a Espana. Jeg har godt læst den historie på nettet, men jeg tror, mange motionister vil få sig noget af en cykeltur (få baghjul, red.), hvis de blev passeret af selv en skadet Alberto, siger Bjarne Riis og tilføjer: 

- Men han ser stærk ud og ligger ikke bare hjemme på sofaen. Han er begyndt at cykle lidt, men vi må se, om det bringer ham til Vueltaen, forklarede Bjarne Riis, der fredag for første gang viste sit ansigt ved det igangværende Post Danmark Rundt.  Før det har Riis haft et par travle dage, hvor han blandt andet har bekendtgjort, at Saxo Bank forlænger sit sponsorat med teamet for næste sæson, og at den bliver med deltagelse af nyerhvervelsen Peter Sagan.