Bittert efterspil på lokalopgør i Liverpool

Evertons manager David Moyes anklager dommeren for at være på lige lovlig venskabelig fod med Liverpool.

Et rødt kort, et tvivlsomt straffespark til Liverpool og et overset et af slagsen i Evertons favør i kampens hensygnende sekunder, var for hård kost for Everton-manager David Moyes.

Lørdagens 2-1 nederlag i kampen om Merseyside får nu sit eget efterspil, da det engelske fodboldforbund mandag eftermiddag vil se kampen igennem for at nærstuedere dommer Mark Clattenburgs kontroversielle kendelser.

Og i den forbindelse har Moyes gjort sit til at hælde benzin på det bål, der skal riste kampens opmand.

"Du kan sagtens sige,at OK, han havde et par fejlkendelser. Men det straffespark, han overså på Joleon Lescott i sidste minut, er bare utroligt," raser Moyes, der har flere ankepunkter i ærmet.

"Det straffespark, Steven Gerrard får tildelt,k ville jeg nok selv have skreget på. Men hvad der overraskede mig var, at han stod med et gult kort i hånden indtil Gerrard snakkede ham til rette hvorefter det blev byttet til et rødt," påpeger Moyes, der heller ikke holder sig tilbage for antydninger om, at dommer Clattenburg på det nærmeste er korrumperet.

"Vi skal passe p, hvad vi siger. Men det var tydeligt, at alle Liverpool-spillerne havde travlt med at applere til ham kampen igennem og måske vil han gwerne stå på venskabelig fod med dem. Var han ikke med som dommer på Liverpools tur til Asia Cup i sommer," spørger Moyes.

Kampen blev iøvrigt spillet uden Thomas Gravesens medvirkende på det tabende Evertons holds side. Den danske eks-landsholdsspiller er endnu ikke klar til kamp efter den skade, han pådrog sig kort inde i lejeopholdet hos sin tidligere klub.