Billetsucces til VM i Danmark forventes endnu større

Arrangørerne af VM i ishockey i Danmark håber på, at billetsalget kan runde en kvart million.

De danske NHL-stjerner Oliver Bjorkstrand (højre) og Nikolaj Ehlers (venstre) skal spille VM på hjemmebane i år, og det vil tilskuerne gerne ind og se. Scanpix/Jan Korsgaard Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

København. Der er knap fire måneder til, at det går løs ved VM i ishockey i Danmark, men der er allerede solgt flere end 200.000 billetter til begivenheden.

Men VM ser ud til at blive en endnu større succes på tilskuerfronten, for billetterne til enkeltkampene bliver først sat til salg i begyndelsen af februar, og det har især de udenlandske fans set frem til.

Så hos arrangørerne af VM i ishockey har man svært ved at få armene ned.

- Det er generelt svært at bevare pessimismen, når vi tager et blik på det aktuelle billetsalg, siger salgs- og marketingdirektør Maja Grimnitz for Ishockey VM 2018 i en pressemeddelelse.

- Vi er markant foran det budgetterede tal og ligger helt med i toppen over antal solgte billetter sammenlignet med tidligere arrangørlande på nuværende tidspunkt.

Arrangørerne håber og tror på, at antallet af solgte billet samlet kan komme op på en kvart million.

VM bliver afholdt i Jyske Bank Boxen i Herning, som har plads til 11.000 tilskuere, og i Royal Arena i København, der har plads til 12.500 tilskuere.

Danmark spiller alle sine gruppespilskampe i Jyske Bank Boxen, hvor modstanderne er: Canada, USA, Finland, Letland, Tyskland, Norge og Sydkorea.

Puljen i Royal Arena tæller følgende lande: Sverige, Rusland, Tjekkiet, Slovakiet, Østrig, Frankrig, Schweiz og Hviderusland.

/ritzau/