Bernard Langer 31 slag bedre end sin søn

Den tyske golflegende Bernard Langer var hele 31 slag bedre end sin 17-årige søn Stefan, som torsdag debuterede på Europa Tour i KLM Open i Holland.

Far Bernard kunne være tilfreds, mens sønnike Stefan nok mest af alt havde lyst til at smide med golfkøllerne efter sin debut i European Tour-sammenhæng ved KLM Open i Holland. Mens den tyske golflegende, snart 50-årige Bernard Langer, gik første runde i 67 slag og ligger nummer 20, så leverede 17-årige Stefan Langer 18 runders katastrofegolf og sluttede i 98 slag, 28 slag over par og 31 slag efter farmand.

- Det var nedslående. I morgen (fredag, red.) bliver en udfordring, så jeg vil tage ud og arbejde på nogle ting, sagde Stefan Langer, som fik trøstende ord med på vejen fra sin far. Deres fælles træner har arbejdet på at ændre Stefan Langers sving, og det er endnu ikke helt på plads, vurderer Bernard Langer.

- Når du hverken kan udføre det gamle eller det nye sving, bliver du fanget imellem dem, og din score ryger hurtigt i vejret, sagde han.

Danske Mads Vibe-Hastrup er også med i Holland og ligger på en delt 51.-plads efter en runde i 69 slag. Stefan Langer må trøste sig med, at hans score "kun" er den tredjeværste på European Tour nogensinde. Rekorden indehaves af englænderen Mark James, som i 1978 brugte 111 slag i en runde af Italian Open. Mark James vandt senere 18 turneringer på European Tour og blev kaptajn for det europæiske Ryder Cup-hold.

/ritzau/