Benzema og Ronaldo ydmygede Laudrups gamle klub i Madrid-derby

Cristiano Ronaldo fejrer en af sine scoringer mod Getafe sammen med Karim Benzema og en tililende James Rodriquez.
Læs mere
Fold sammen

Getafe, som tidligere har haft danske Michael Laudrup som cheftræner, blev ikke levnet mange chancer af gæsterne fra Real Madrid, der især havde én bestemt spiller i hopla i den sikre 3-0 sejr.

Cristiano Ronaldo. Verdens bedste fodboldspiller viste endnu en gang, hvorfor han tidligere på ugen modtog Ballon d'Or som den ultimative anerkendelse for sin 2014-sæson, og selvom kalenderen nu viser 2015, stopper den portugisiske boldkunster ikke med at brillere.

Efter godt en times spil smækkede Ronaldo bolden i mål fra kanten af det lille målfelt, men detaljen, der førte til scoringen, fortjener den største omtale. Karim Benzema driblede mod baglinjen inde i feltet og satte på mest finurlige vis en Getafe-modstander ved i fuld fart at trille bolden forbi ham under sin fodsål. En meget flot dribling, og med den efterfølgende frispilning til Ronaldo - udført med den modsatte fod, havde franskmanden bestemt sin store andel i scoringen.

Real Madrid behøvede aldrig for alvor at skrue op for tempoet, og blot fire minutter senere afgjorde Gareth Bale reelt kampen med sin fikse yderside-scoring på et fint indlæg James Rodriguez.

10 minutter før tid smaskede Ronaldo så sin 28. sæsonscoring ind på blot 17 kampe på et nyt oplæg fra James Rodriguez, og portugiseren viste dermed endnu engang, hvorfor han i de flestes øjne fortjent vandt Ballon d'Or foran den evige rival Lionel Messi og Bayern Münchens målmand Manuel Neuer.