Benitez om næste sæson i Newcastle: Man ved aldrig

Den spanske succesmanager undveg spørgsmål om næste sæson, efter Newcastle mandag sikrede sig oprykning.

Newcastle-manager Rafa Benitez kunne mandag aften lade sig hylde, efter at han havde sikret holdet oprykning til Premier League. Reuters/Lee Smith Fold sammen
Læs mere

Newcastle. Mandag kunne Rafa Benitez og Newcastle United fejre oprykningen til Premier League med en sikker sejr over Preston North End.

Men om det også bliver den spanske succesmanager, der skal stå i spidsen for "Magpies" i den kommende sæson, er tilsyneladende stadig usikkert.

Efter mandagens kamp svarede Benitez i hvert fald kryptisk på spørgsmål om hans fremtid i klubben.

- Man ved aldrig. Sådan er fodbold, siger manageren ifølge The Daily Mail.

Rafa Benitez underskrev en treårig kontrakt med klubben sidste år.

Spanieren kom til Newcastle i slutningen af sidste sæson, hvor Newcastle kæmpede for at overleve i Premier League.

Og selv om missionen mislykkedes, valgte spanieren at forlænge opholdet i det nordengelske til stor tilfredshed for mange af klubbens tilhængere.

- Tilhængerne har været fantastiske over for mig. Deres loyalitet, og alt hvad det indebærer at være i en klub som denne med byen i ryggen, er årsagen til, at jeg valgte at blive, siger Rafa Benitez.

Men selv om spanieren, der har en fortid i klubber som Chelsea, Liverpool og Real Madrid, tilsyneladende nyder opbakningen i klubben, så undviger han spørgsmål om den kommende sæson.

- Jeg er virkelig glad for at være her og virkelig glad og stolt over det, vi har opnået. Forhåbentlig kan vi nu lægge grundstene til noget, der vil være en garanti for fremtiden, siger Rafa Benitez.

- Vi skal nyde dagen i dag, og så må vi se, hvor vi er derefter, tilføjer manageren.

Newcastle vandt mandagens kamp mod Preston 4-1. Sejren betød, at holdet ikke længere kan indhentes på andenpladsen i den næstbedste række.

/ritzau/