Benitez: Jeg tænker kun på holdet

Det forestående møde mellem Liverpools spanske manager og holdets amerikanske ejerduo, får ikke lov at overskygge den aktuelle succes i Champions League, hvor Liverpool i går sikerede sig avancement fra gruppespillet med overbevisende 4-0 over Marseille.

Billede af en glad mand. Liverpools Rafael Benitez tager imod pressen på Stade Velodrome i Marseille. (foto: Boris Horvat/AFP) Fold sammen
Læs mere

Når Liverpool på søndag står overfor en meget betydende topkamp mod Manchester United, er det en ganske særlig dag for manager Rafel Benitez. For på tilskuerpladserne vil Liverpools amerikanske ejerduo George Gillett og Tom Hicks nøje overvåge holdets formåen i en styrkeprøve mod de regerende mestre.

Udfaldet af kampen kan få konsekvenser for den ellers succesrige spaniers ansættelsesforhold. Ikke mindst set i lyset af, at han har krævet flere penge til nyindkøb, hvis Liverpool skal kunne holde trit med United, Chelsea og Arsenal.

Men den forretningsmæssige dagsorden er angiveligt ikke noget, som for alvor plager Benitez efter at han og holdet tirsdag aften sikrede sig en plads blandt de sidste 16 hold i Champions League ved at pulverisere Marseille på eget græs i den franske middelhavsby.

"Jeg tænker ikke over min siatuation hver eneste dag. Det, jeg går og tænker på, er holdet og hvordan vi kan forbedre os. Jeg tænker slet ikke på mødet (med Hicks og Gillett, red.), jeg forsøger først og fremmest bare at gøre mit arbejde," siger Benitez til BBC Sport.

Med en andeplads i Gruppe A, venter storhold som Real Madrid, Inter, Ac Milan eller Barcelona på Liverpool, men Benitez har ikke nogen præferencer i dén henseende. End ikke Christian Poulsens Sevilla, som onsdag aften kan sikre sig en førsteplads i deres gruppe ved at slå Slavia Prag i Tjekkiet.

"Det er lige meget, hvem vi skal møde nu. Alle hold er fremragende, men vi er også i vækst og bliver bedre og bedre. Jeg er meget tilfreds med, hvordan vi forsvarer og og ikke mindst, hvordan vi angriber for tiden," fastslår Benitez.