Benfica-træner tilfreds med sejr

Fernando Saints, træner for Benfica, var tilfreds med spillernes indsats i 2-1-sejren over FC København, men erkendte perioder med uorganiseret spil.

Folk på lægterne på Estadio Da Luz i Lissabon havde muligvis forventet sig mere af Benfica, da FC København var på besøg tirsdag aften.

2-1-sejren over FC København i den første Champions League-kvalifikationskamp mellem de to klubber kom hjem efter en sen scoring af Rui Costa, men Benfica-træner, Fernando Saints, var tilfreds med spillernes indsats i en kamp, hvor Benfica aldrig for alvor rystede københavnerne.

- Vi begyndte kampen godt, og fik spillet bolden godt rundt. Det var en kamp, hvor vi skulle have succes, og det fik vi. Det fik stor betydning for kampen, at Luisao blev skadet. Der var en periode, hvor vi havde svært ved at finde de rette løsninger, og hvor vi var dårligt organiseret. Jeg sagde til spillerne i pausen, at kampen ikke slutter i dag, og at det var vigtigt, at vi bevarede overblikket. Vi fik en sejr, og nu må vi forberede os til returkampen, udtaler Fernando Saints til avisen A Bolo.

/ritzau/