Bendtner vil væk fra Arsenal til sommer

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Nicklas Bendtner kan bruge Englands-kampen onsdag til at vise sig frem for klubber med forstående klubskifte til sommer.

Det er blevet sagt en del gange før også af hovedpersonen selv. Men nu tyder det på, at det endegyldigt er slut for Nicklas Bendtner i Arsenal til sommer.

Efter ni år i London-klubben lægger Bendtner selv op til, at han er fortid i Arsenal til sommer, når hans kontrakt udløber. Bendtner har de seneste uger slet ikke fået spilletid på Arsenal-holdet, selv om han har været i aktion i 12 kampe i denne sæson for mesterskabsbejlerne. Og med den manglende spilletid er det uholdbart at planlægge en fremtid i Arsenal.

- Det er ikke planen at blive i Arsenal efter sommer. Jeg skal prøve noget andet. Jeg har gjort mig en masse tanker om, hvad jeg gerne vil, men det vigtigste er, at jeg kan komme til et sted, hvor jeg kan få mere spilletid. Jeg skal til at spille mere for også at beholde min plads på landsholdet, sagde Nicklas Bendtner, da landsholdet mandag aften trænede på Wembley før testkampen mod England på onsdag.

For Nicklas Bendtner vil kampen mod Englands kommende VM-hold være en perfekt lejlighed for at vise sig frem i landsholdstrøjen, hvor han er garanteret en startplads, modsat i Arsenal hvor han blot er startet inde få gange i denne sæson.

- Jeg glæder mig til at få spilletid i benene og komme i kamp igen, og selvfølgelig er det lidt specielt, at det er mod England her på Wembley, forklarede Bendtner.

- Jeg føler, at jeg er i en udmærket form. Jeg har været klar længe, men der har udspillet sig visse situationer på klubholdet, der har gjort, at jeg ikke har spillet. Det er ikke den bedste situation for mig, når jeg ikke spiller, selv om jeg har meldt mig helt klar, lød det fra landsholdsangriberen.

Sidst Nicklas Bendtner var i aktion i landsholdstrøjen var i 2-1-sejren over Norge i en testkamp i november, hvor angriberen ikke gjorde meget væsen af sig, og han håber i hvert fald, at han gør det bedre mod England.

- Jeg kan vel ikke engang blive dårligere end i den kamp, kan jeg? sagde Bendtner og grinede, før han rykkede videre til de mange engelske journalister, der også ville høre om hans fremtidstanker.