Bendtner videre til pokalsemifinale

Danske Nicklas Bendtner var med til at sende Arsenal i Carling Cup-semifinalen, da London-klubben vandt 3-2 over Blackburn efter forlænget spilletid.

Arsenal satte tirsdag endnu engang streg under, at klubben ikke alene har et stærkt førstehold, men også er rigtigt godt besat på reservefronten. Uden størsteparten af den normale startopstilling lykkedes det nemlig at besejre Blackburn 3-2 efter forlænget spilletid i Carling Cup-kvartfinalen.

Danske Nicklas Bendtner markerede sig fra start ved at lægge op til holdkammeraten Vassiriki Diaby, der allerede bragte 'Gunners' foran 1-0 efter fem minutters spil. Og selv om Arsenal senere i første halvleg øgede til 2-0, kom hjemmeholdet flot igen og udlignede en halv time før tid til 2-2. Begge Blackburn-mål blev scoret af Roque Santa Cruz.

Arsenal gik svækket ind til den forlængede spilletid takket være Denilsons røde kort for en voldsom tackling, men det lykkedes alligevel for Eduardo at score sejrsmålet til 3-2.

Dermed er Arsenal klar til semifinalen i turneringen. Det samme er Everton og Tottenham, der vandt 2-0 over Manchester City. Onsdag spiller Chelsea og Liverpool om den fjerde semifinaleplads./ritzau/