Bendtner undrer sig over degradering

Den danske landsholdsprofil Nicklas Bendtner følte egentlig, at han var på vej til at spille sig til en stamplads hos tyske Wolfsburg. I stedet gled han helt ud af truppen. Og det undrer angriberen sig nu over.

»Jeg troede, at jeg var godt på rette vej,« siger danskeren til det tyske fodboldmagasin Kicker.

»Jeg ved ikke, hvad der så skete.«

I løbet af november var Bendtner kommet i gang med målscoringer for Wolfsburg med to kasser i Wolfsburgs Europa League-sejr over ukrainske Krasnodar samt et mål i bundesliga-kampen mod Schalke 04. Derudover scorede han også i Danmarks 3-1-sejr ude over Serbien.

Men herefter røg angriberen helt ud på tribunen. Wolfsburg-træner Dieter Hecking satsede i stedet på kroatiske Ivica Olic og hollandske Bas Dost.

Den tyske klub er for tiden på træningslejr i Tyskland, og her noterede tyske journalister sig, at Bendtner efter en træning konfronterede Hecking.

»Vi snakkede om mange forskellige ting. Det handlede ikke kun om fodbold. Vi diskuterede både positive og negative ting,« fortæller Bendtner, der i den forgangne uge fyldte 27 år.

Trods mål- og spilletidstørken har Nicklas Bendtner ikke opgivet håbet om en lys fremtid i den tyske klub, der pt. ligger på andenpladsen i Bundesligaen.

»Jeg håber, at vi finder bedre sammen, og at jeg kan spille noget oftere. Jeg har kontrakt med Wolfsburg i lang tid, ikke kun et halvt år.«

Dieter Hecking har heller ikke opgivet håbet om en lys fremtid for sin danske angriber.

»Det er ubestridt, at Nicklas er en fremragende fodboldspiller, der foran målet har enorm kvalitet. Men han skal altid huske konstant at arbejde for det. Det er meget vigtigt for ham, hvis han skal finde sit fodfæste i Tyskland.«

Wolfsburg og Bendtner har papir på hinanden frem til sommeren 2017.