Bendtner tilbage i træningsbuksen

Nicklas Bendtner . Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Nicklas Bendtner er mandag tilbage på træningsbanen i Arsenal. 

Han blev skadet d.1. januar i Arsenals kamp mod Cardiff, som Arsenal vandt med 2-0. Bendtner blev ellers den helt store helt, da han kort før tid scorede til 1-0, men vred rundt på foden og blev ankelskadet. 

Men tilgangen af Bendtner på træningsbanen, og udsigten til at få Yaya Sanogo tilbage i næste uge, får dog ikke Arsenals træner Arsene Wenger til at fravige ønsket om at hente en ny angriber i transfervinduet, selv om han føler sig godt besat i offensiven.

Søndag aften løftede Wenger lidt af sløret for hvad fremtiden bringer.

- Ideelt set, hvis det er muligt, vil vi meget gerne hente en anden angriber. Du kan få mit telefonnummer, og hvis du finder en ekstraordinær spiller, ringer du til mig, sagde Wenger ifølge engelske the Mirror. 

- Vi er åbne for at forstærke truppen. Men vi har Bendtner tilbage og Yaya Sanogo er tilbage i næste uge, så nu må vi se hvad der sker.

Ifølge avisens oplysninger går Arsenal efter en lejeaftale med en angriber, da transferemner som  Juventus´ Mirko Vucinic, Schalkes Julian Draxler og Real Madrids Alvaro Morata alle ser ud til at falde til jorden af forskellige årsager.