Bendtner scorede i Wolfsburg-sejr

Nicklas Bendtner (tv) har scoret for VfL Wolfsburg mod Bayer Leverkusen, hvis målmand, Bernd Leno, protesterer. Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Nicklas Bendtner startede inde og bragte VfL Wolfsburg foran mod Bayer Leverkusen på et kontroversielt mål i en kamp, som hans hold endte med at vinde 2-1.

Skaden til angrebskollega Max Kruse betød, at Nicklas Bendtner var med i træner Dieter Heckings startopstilling, da VfL Wolfsburg tog imod Bayer Leverkusen, og den beslutning bør Wolfsburg-træneren ikke fortryde.

Det var nemlig Nicklas Bendtner, der sendte sit hold på sejrskurs i lørdagens sene Bundesliga-kamp.

Den danske landsholdsangriber scorede målet godt ti minutter før pausen, og det var et kontroversielt et af slagsen.

Vieirinha spillede med hælen bolden til André Schürrle, som derefter lagde bolden tilbage til portugiseren, der sendte bolden på tværs til Nicklas Bendtner omkring målfeltet. Målmanden var væk, og Bendtner havde både tid og plads til at sende bolden forbi to forsvarere og op i nettaget.

Bayer Leverkusens spillere og trænere protesterede dog voldsomt, og det var ikke uden grund. De mente, at Vieirinha var off-side, da han modtog bolden fra André Schürrle. Men dommer Manuel Gräfe må have vurderet, at bolden snarere blev spillet frem af Bayer Leverkusens Kevin Kampl, men det så ud til at være en fejlkendelse.

Nicklas Bendtners mål blev dog anerkendt, men seks minutter senere sørgede den tidligere Manchester United-spiller Javier Hernandez med tilnavnet Chicharito for at bringe balance i sagerne, da han headede bolden i mål efter oplæg fra Christoph Kramer. Hjemmeholdets forsvar agerede noget passivt i den situation.

I anden halvleg burde André Schürrle have scoret mod sin gamle klub, men han skød over mål i fri position, og det så ud som om, hjemmeholdet blev snydt for et straffespark undervejs.

Det endte alligevel med tre point til VfL Wolfsburg, for et kvarter før tid sørgede Julian Draxler for sejrsmålet.

På dette tidspunkt var Nicklas Bendtner blevet udskfitet med Bas Dost, og det var hollænderen, der stod for oplægget, efter at Bayer Leverkusens målmand, Bernd Leno, havde pareret et forsøg fra Ricardo Rodriguez i retning mod mållinjen. Julian Draxler scorede i tomt mål efter pasningen fra Bas Dost.

Resultatet betyder, at VfL Wolfsburg ligger nummer tre i Bundesligaen med langt op til Bayern München og Borussia Dortmund i toppen. Bayer Leverkusen ligger nummer syv.