Bendtner og Wolfsburg drager på træningslejr trods tragisk dødsfald

Mindested for Junior Malanda. Fold sammen
Læs mere

Trods Junior Malandas tragiske dødsfald rejste Nicklas Bendtner og Wolfsburg søndag på træningslejr i Sydafrika.

I første omgang valgte klubben ellers at udskyde afrejsen, fordi Junior Malanda - et stort talent for den tyske klub - omkom i en trafikulykke på vej til lufthavnen om lørdagen.

Men spillerne og resten af staben steg alligevel ombord på flyet i løbet af søndagen.

»Det var ingen let afgørelse, men den var rigtig. Jeg tror,  det vil være bedre for spillerne at være i andre omgivelser, hvor de ikke ser Juniors garderobeskab hver dag,« siger Wolfsburgs manager, Klaus Allofs, ifølge flere tyske medier.

Utallige fans er mødt op foran klubbens træningsanlæg for at mindes den 20-årige midtbanespiller, og dødsfaldet har ramt Bundesligaen og folkevogns-klubben utrolig hårdt.

»Alle spillerne er helt knuste. Vi har mistet en spiller, som var fuld af livsglæde. Han var lærevillig og en ekstraordinær fodboldspiller,« siger Allofs.

For Nicklas Bendtner kan træningslejren i Sydafrika være et vigtigt punkt på vejen mod mere spilletid for den danske angriber. Hvis Nicklas Bendtner skal tilbage på karrieresporet, så starter turen tilbage mod startopstillingen med sæsonforberedelserne i Sydafrika.