Bendtner-nederlag gav Bayern mesterskabet

Der er var noget så sjældent som fuld spilletid til Nicklas Bendtner, da Wolfsburg gæstede Borussia Mönchengladbach. Det endte dog med et bittert nederlag i sidste minut.

Den danske angriber fik også fuld spilletid i torsdagens Europa League-kamp mod Napoli, hvorfor han nu er oppe på 180 minutter i træk på toppen for Wolfsburg. Men desværre er han også gået målløs i lige så mange minutter.

Det var i det hele taget et harmløst Wolfsburg-mandskab, der besøgte Borussia-Park, og hjemmeholdets sejr var intet mindre end fortjent.

Borussia Mönchengladbach sad på spil og chancer kampen igennem, men det skulle først lykkes dem at få proppet bolden i kassen i det allersidste minut af ordinær spilletid.

Her var det angrebsprofilen Max Kruse, der fra kort afstand kunne sparke bolden ind bag Diego Benaglio i Wolfsburg-målet.

På trods af nederlaget ligger Wolfsburg fortsat på andenpladsen i Bundesligaen, men pointtabet betyder, at Bayern München allerede har sikret sig det tyske mesterskab med fire spillerunder igen.

Bayern har således 76 point, hvilket er 15 mere end Wolfsburg. Bendtner og kompagni har dog stadig seks point ned til Leverkusen på tredjepladsen og syv point til dagens modstander på fjerdepladsen. Så det ligner stadig Champions League-fodbold efter sommerferien.