Bendtner ikke klar til startplads

Nicklas Bendtner er endnu ikke god nok til at være fast mand i startopstillingen hos Arsenal, vurderer klubbens manager, Arsene Wenger.

Nicklas Bendtner kommer ikke i startopstillingen for Arsenal i den kommende tid. Så klar er meldingen fra Arsenals manager, Arsene Wenger.

- Nicklas er endnu ikke klar til at starte i Premier League. Men jeg vil give ham så mange kampe som muligt, så jeg får ham til at forstå, hvad han stadig mangler, siger manageren ifølge B.T.

Nicklas Bendtner har ellers gjort opmærksom på sig selv med scoringer i træningskampene mod Paris St. Germain og Lazio, og efter salget af Thierry Henry og skaden til Emmanuel Adebayor er vejen til en startplads blevet kortere.

Arsene Wenger har da også mange lovord om den 19-årige danske landsholdsangriber.

- Man kan fortælle ham, hvad han mangler, og så behøver han ikke at få det fortalt to gange for at gøre det. Han er et meget stort talent, men han må spille i et højere tempo, siger manageren.

Selv tager Nicklas Bendtner situationen med ro.

- Vi har mange stærke spillere, og det er op til bossen, hvem der spiller. Jeg vil bare arbejde hårdt for at få så mange kampe som muligt, siger danskeren.

/ritzau/