Bendtner glæder sig over startplads og scoring

Nicklas Bendtner jubler over sin Wolfsburg-scoring. Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Nicklas Bendtner glæder sig over, at han fik scoret et mål, da han lørdag fik chancen fra start mod Leverkusen i Bundesliga-opgøret.

Der har ikke været meget at smile af i Wolfsburg for Nicklas Bendtner på det seneste. Danskeren har flere gange været udeladt af truppen.

I løbet af ugen var Nicklas Bendtner og agenten Ivan Marko Benes ifølge BTs oplysninger til møde med Wolfsburg for formentlig at drøfte den uholdbare situation, og med et trylleslag foretrak Dieter Hecking Nicklas Bendtner i startopstillingen nogle få dage senere.

Som om det ikke var nok, så fik Nicklas Bendtner også scoret et mål, og det er noget, som angriberen kan bruge.

»Jeg synes, at det var et godt skridt. Jeg arbejdede hårdt og scorede et mål. Jeg har det okay, og jeg er glad for sejren,« siger den danske angriber til det tyske nyhedsbureau DPA.

Og Nicklas Bendtner er formentlig ikke den eneste med rødbedefarvet pas, som glæder sig over scoringen.

Landstræner Morten Olsen har i BT luftet sin bekymring over Bendtners situation i Wolfsburg så kort før Danmarks to vigtige playoff-kampe mod Sverige 14. og 17. november, men Bendtner fik tiltrængt kamptræning med 74 minutter på banen og scorede endda et mål, inden han blev afløst af Bas Dost.

Og så lever både Nicklas Bendtner og Morten Olsen formentlig med, at Nicklas Bendtners mål ikke burde have været anerkendt, da holdkammeraten Vierinha stod offside.