Bendtner glad for sønnens nærvær

Nicklas Bendtner er glad for, at hans søn Nicholas endelig kunne se ham spille en kamp, da Wolfsburg mødte Arsenal i Emirates Cup. Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Nicklas Bendtner havde for første gang nogensinde sønnen Nicholas på tilskuerpladserne, da den danske landsholdsspiller sammen med Wolfsburg søndag mødte Arsenal i træningsturneringen Emirates Cup i London.

Og selvom Bendtner og Wolfsburg tabte opgøret 0-1, var den danske angriber begejstret for, at hans fireårige søn endelig kunne være med til en af hans kampe.

»Det var så dejligt, at han kunne se mig spille, for jeg har så mange gode minder om denne klub (Arsenal, red.), og jeg ville gerne have, at hans første kamp var noget specielt,« siger Bendtner ifølge BTs tyske pressekilder.

Bendtner fik Nicholas sammen med den tidligere baronesse, Caroline Fleming, og efter parrets forhold forliste, har Bendtner flere gange beklaget sig over det manglende samvær med sønnen.

Men søndag kunne han så endelig glæde sig over sønnens nærvær på Emirates-tilskuerpladserne, og det blev markeret på Instagram:

»Min søn sender luftkys til mig på banen. I dag var det første gang, han så mig spille,« skrev Bendtner blandt andet på sin Instagram-profil i teksten, der fulgte med billedet.

Nicklas Bendtner har haft en svær tid i Wolfsburg, hvor hans træner Dieter Hecking har beordret ekstra fysisk træning under den i forvejen knaldhårde tyske optakt. Cheftræneren har samtidig udtalt, at klokken er fem minutter i midnat, når det gælder danskerens internationale karriere.

»Det vigtige er, at Bendtner forstår, at det ikke er noget, vi gør for at chikanere ham eller for at udstille ham. Det er ikke vores hensigt. Vores mål er at vise ham, hvad hans krop kan - og det er meget,« sagde Hecking i sidste uge til tyske Sport1.

Bendtner fastslår nu, at han har det fint med at træne hårdt - han håber bare på, at det også giver bonus i sidste ende, når holdet bliver sat:

»Jeg har ikke noget imod at arbejde og gøre de ting, der er gode for mig. Jeg håber, det hårde arbejde betaler sig. Jeg nød ekstra-træningen, for det er godt for mig,« siger han.

Senest har Bendtners indsats givet gevinst i form af 79 minutter på banen mod Arsenal. Spørgsmålet er så om danskeren også indgår i start-elleveren, når første runde spilles i Bundesligaen, hvor Wolfsburg tager imod Eintracht Frankfurt søndag 16. august.